He jij startende ondernemer!

Je hebt de stap genomen: je gaat voor jezelf beginnen. Gefeliciteerd! Misschien moet je nog een naam bedenken of ben je dat stadium gelukkig al voorbij. Inschrijven bij de Kamer van Koophandel, check.

Oké, en dan?

Een logo, een website, een Facebookpagina. En is Instagram iets voor mij? Oh ja, een visitekaartje, ook handig.

Toch maar beginnen op Facebook. Een omslagfoto, die knutsel je wel ‘even’ in Paint. Voordat je het weet zit je de hele  avond te knippen en plakken. De volgende ochtend: een potentiële klant die belt. Belangrijk! Wat mijn website is? Euhm, die is nog in de maak… WordPress zegt u? Is makkelijk om zelf te bouwen? Aha. Ga ik doen.

Voordat je het weet zit je weer een hele avond te pielen in een programma dat je eigenlijk niet goed kent…

Zo zonde van de tijd. Je bent namelijk nog steeds niet bezig met wat je eigenlijk zou willen doen: je eigen business opstarten! Datgene doen waar jij goed in bent, daar krijg je pas energie van!

Weet je waar ik energie van krijg? Van logo’s ontwerpen, websites bouwen en passende social media strategieën uitwerken. Zal ik je daarbij helpen?

Bekijk hieronder al mijn starterspakketten. 

Websitepakket

Op zoek naar een overzichtelijke website zonder poespas, met een logo dat laat zien wie jij bent?

Dan is dit het pakket dat je zoekt. Voor ondernemers die geen zin hebben in webbouwers met hun moeilijke termen. Die liever hun website laten maken, dan zelf hoeven te knutselen. En die na oplevering van de website toch graag zelf de touwtjes in handen hebben. Met dit pakket ben je verzekerd van een totaal plaatje dat laat zien wie jij bent als ondernemer!
Bloemetjespen Jan en Sien

Logopakket

Wist je dat het meest herkenbare element van een website vaak het logo is?

Na afloop van een websitebezoek weet 85% van de bezoekers zich deze afbeelding nog te herinneren. Een logo is misschien wel het belangrijkste wat je nodig hebt als je een bedrijf gaat starten. Dat moet niet alleen uitstralen wat je doet, maar ook wie jij bent.

Ik maak voor jou een persoonlijk logo dat ECHT bij jou past.

Huisstijlpakket

Wil je een professionele uitstraling en een visueel concept dat laat zien wie jij bent? Zoek jij het totaal plaatje dat perfect klopt?

Dit pakket is ideaal voor de startende ondernemer die snel wil starten en de basis op orde wil hebben. Je ontvangt een handboek waarin jouw huisstijl is vastgelegd, zodat er op een later moment andere items gemaakt kunnen worden, zonder dat jouw concept verloren gaat. En geen zorgen, het drukwerk bestel ik ook voor je!

Meer tarieven zien?

Mis je een pakket of heb je een vraag? Stuur mij gerust een mailtje en je krijgt binnen 48 uur een persoonlijk antwoord!

Zij gingen je voor

Warme aanbevelingen

Sanne heeft mijn huisstijl inclusief logo ontworpen en mijn website gebouwd. Ik ben er enorm blij mee. Het past helemaal bij wie ik ben en bij wat mijn bedrijf doet. Heel fijn hoe ze in een keer de sfeer en de essentie had opgepikt. De samenwerking verliep erg makkelijk en prettig. Sanne is opgewekt en opgeruimd en reageert snel op vragen. Ze snapt snel wat je bedoelt en denkt goed met je mee. Een aanrader!

Ineke BeemsterboerThura - Ontspannen aan het roerwww.thuraboot.nl

Werken met Sanne is een creatieve revelatie. Ze weet duizenden woorden te vangen in één plaatje, het gevoel om te zetten naar de juiste kleur. Alle boekcovers en andere visuele uitingen van Uitgeverij Mamaboeken laten we over aan Sanne. Zij weet wat de aandacht trekt van onze mama’s.

Joyce KooijmanUitgeverij Mamaboekenwww.mamaboeken.nl