Eindelijk: deze spannende nieuwe start voor mij en jou!

 

Mijn zwangerschapsverlof is voorbijgevlogen en wat geniet ik van mijn twee heerlijke kindjes! Na weken van bedrust en babyzorg is het nu tijd om weer aan de slag te gaan.

Tijdens mijn verlof heb ik niet stil gezeten, dat lukte me simpelweg niet. Ik had teveel nieuwe inzichten en ideeën die maar niet ‘uit’ wilden.

Blog Weer aan de slag Jan en Sien nieuwe start

Een combinatie van hormonen, mijn mede-ondernemende-vriendinnen en de lentezon hebben het laatste zetje gegeven dat ik nodig had. Het gaat een nieuwe start voor mij en mijn klanten worden. Wat is het heerlijk om te weten WAT je wil gaan doen en HOE je het wil gaan doen.

Deze nieuwe start geeft mij zoveel nieuwe energie, die ik meteen door kan geven aan mijn klanten.

Ik ga mij vooral richten op startende vrouwelijke ondernemers. Die energie van iemand die iets nieuws gaat beginnen is zo magisch, heerlijk en aanstekelijk. Samen gaan we op zoek naar je visuele identiteit, lekker sparren over nieuwe dingen die komen gaan en mooie dingen maken. Zo bijzonder dat ik daar deel van uit te mag maken!

Mijn website en logo zijn vernieuwd en mijn aanbod is uitgebreid. Ik kreeg vorig jaar namelijk steeds vaker de vraag of ik naast het logo ook de website kon maken. Helaas moest ik steeds Nee verkopen en vond ik geen technische compagnon om mee samen te werken. Zelf websites bouwen? Nee, veel te ingewikkeld.

Het was voor mij dus logisch dat ik begin 2016 iemand inhuurde om mijn eigen website te maken. We gingen aan de slag en… het traject verliep niet heel soepel.

Aan technische WordPress-kennis geen gebrek bij deze webbouwer, daar viel niets van te zeggen. Maar ik miste zo erg de creativiteit en kennis van een vormgever. Dat gemakkelijke sociale contact waar ik op hoopte, bleef uit. En terwijl zij de website maakte, bleef ik het gevoel houden dat ik niet ontzorgd werd, maar alsnog veel zelf zat te doen.

Dit is toch niet de bedoeling van uitbesteden? Dit kan toch veel beter?

Nadat ik de website ‘in mijn bezit’ kreeg en merkte dat die techniek voor mij weinig geheimen had, wist ik het zeker. Dit kan ik ook wel en nog beter ook!

website op laptop Jan en Sien

Half 2016 was ik een WordPress-training verder en bouwde ik zowaar zelf websites. Nu, een jaar later, staan er al een aantal van ‘mijn’ websites live en staan er nog een hoop in de planning. Wauw, wat een gave aanvulling voor mijn klanten! En wat cool om te zien dat die energieke ondernemers zelf enthousiast verder gaan met hun website. Wat ik het leukste vind is dat ze hun bedrijf goed zichtbaar weten te maken. Zo gaaf om overal ‘mijn’ logo terug te zien en blogs te lezen die van ‘mijn’ websites komen.

Er staan al leuke projecten op mij te wachten. Voor diegene die hebben gewacht tot na mijn verlof, super bedankt! We gaan knallen, het wordt mooi!

Let’s go! Zie ik je snel?


PS: Ik ben echt mega-trots op mijn websitepakket, maar dat heb je misschien al gemerkt. Hier lees je meer over dit pakket inclusief logo: www.janensien.nl/website

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *