Logopakket

Logo Ontwerpen door Jan en Sien

Wist je dat het meest herkenbare element van een website vaak het logo is? Na afloop van een websitebezoek weet 85% van de bezoekers zich deze afbeelding nog te herinneren. Een logo is misschien wel het belangrijkste wat je nodig hebt als je een bedrijf gaat starten. Dat moet niet alleen uitstralen wat je doet, maar ook wie jij bent.

Wat zit er in het pakket?
– Je ontvangt van mij 3 verschillende voorstellen. Je kiest het logo dat het beste bij jou past. Daarna zijn er nog 2 correctierondes om tot jouw perfecte logo te komen.
– Je ontvangt het logo in full-color, zwart-wit en PMS. (Wat is PMS?)
– Je ontvangt het logo in JPEG voor drukwerk & web en het originele eps-bestand. Dit bestand kan iedere ontwerper of drukker openen, en is nodig voor het maken van nieuw drukwerk waar jouw logo op komt.
– Een ontwerp voor jouw hagelneue visitekaartje.
– De 100 eerste visitekaartjes krijg je van mij cadeau!

Investering: €695,-

Hoe gaan we van start?
Waarom ben jij ondernemer geworden? Wat wil je bereiken en heb je al bereikt? Wat zijn je idealen en je doelen? Maar belangrijker nog: wie ben jij? Ik leer je graag kennen tijdens een offline gesprek aan jouw keukentafel, op een bankje in de zon of aan een tafeltje van een fijne bistro. Tijdens het gesprek bespreken we uiteraard je wensen en ideeën. Misschien komen we samen al tot een basis idee!

En daarna?
Ik ga voor je aan de slag! Ik maak de eerste schetsen altijd met pen en papier. De eerste ideeën of schetsen zet ik vaak al snel naar je door, om te kijken of we op de goede weg zitten. Is dit je smaak, je stijl en wat je voor ogen had? Omdat we het eerste gesprek zo persoonlijk met elkaar hebben gehouden, zit ik al gauw met jou op dezelfde lijn. Tussentijds houd ik graag nauw contact met je via de mail en Whatsapp.

Het eindresultaat
Na de correcties vanaf jouw kant (die kleur blauw, met dat lettertype, het plaatje iets meer naar links en het balkje wat langer) is hij dan daar: jouw logo! Het voelt goed, je bent trots en kan niet wachten om ermee naar buiten toe te treden. Je hebt een logo dat helemaal bij je past. En vooral bij jou als ondernemer! Yes!

Bestel het Logopakket