Van grafisch vormgever naar plaatjesmaker naar

turbosecretaresse naar pixelfucker.

grafisch vormgever Sanne van Mil

Fulltime pixelfucker, beelddenker, mooimaker & backoffice hero. Getogen in Rossum, creatieve chaoot, mensen-mens, geboren ‘pixel-fucker’, grafisch vormgever en jonge moeder van twee vrolijke mini’s.

Met het timmermansoog van mijn opa (Jan) en de fijne, creatieve vingers van mijn oma’s, altijd al in de weer met het maken van mooie dingen.

Op 1 juni 2011 nam ik de grote stap om voor mezelf te beginnen als ‘Jan & Sien‘. Vernoemd naar mijn grootmoeders Jannie & Francina. Zo begon mijn verhaal. Met maar één doel: mooie dingen maken waar jij blij van wordt!

Sanne van Mil website Jan & Sien

In 2010 studeerde ik ‘excellent’ af aan het SintLucas als Grafisch Vormgever. Sindsdien mag ik mezelf met trots ‘SintSanne’ noemen! Stilzitten zat er tijdens mijn studententijd niet in; ik liep stage bij Rietdijk Creatieve Communicatie, zat in een studentenbedrijf via Jong Ondernemen, maakte vrij werk en volgde extra teken- en schilderlessen.

Na het SintLucas ben ik een jaar bij NoPoint gaan werken om me te verdiepen in fotografie en beeldbewerking. Daarna ben ik, naast Jan & Sien, werkzaam geweest in de technische installatie branche en ken daarmee deze (mannen)wereld als geen ander. Met mijn grafische achtergrond en ruime secretariële, commerciële & communicatie werkervaring heb ik de perfecte combi te pakken voor het aanpakken van projecten!

Jan en Sien

Nog even dit

  • Ben zo iemand die haar zonnebril kwijt kan zijn, terwijl hij op mijn hoofd staat.
  • Bij NoPoint aten we altijd boterhammen met (pinda)kaas en sambal. Ze doen het nu waarschijnlijk nog steeds… Ikzelf al jaren niet meer.
  • Mijn bijnaam bij veel collega’s en klanten is heel liefkozendpixel-fucker‘, omdat ik van een afstand al zie of er twee punten in een zin staan, het lettertype een punt groter is of een kleur afwijkt.
  • Ik ben allergisch voor boeken met een ezelsoor, kreukel, vouw of ander papierleed. Vreselijk!
  • Er is hier ernstig spraken van een ondernemersgezin, mijn man werkt ook als zelfstandig ondernemer!