Dit ben ik

Ik stel me graag aan je voor; Sanne van Mil. Getogen Rossumse, creatieve chaoot, mensen-mens, geboren ‘pixel-fucker’ en jonge moeder van een vrolijke, ondernemende peuter en lieve mini baby. Met het timmermansoog van mijn opa en de fijne, creatieve vingers van mijn oma, altijd al in de weer met het maken van mooie dingen.

Op 1 juni 2011 nam ik de grote stap om voor mezelf te beginnen als ‘Jan & Sien’. Vernoemd naar mijn grootmoeders Jannie & Francina. Zo begon mijn verhaal. Met maar één doel: mooie dingen maken waar jij blij van wordt!

Opleiding & Ervaring

In 2010 studeerde ik ‘excellent’ af aan het SintLucas als Grafisch Vormgever en mag mezelf sindsdien met trots ‘SintSanne’ noemen. Stilzitten zat er tijdens mijn studententijd niet in; ik liep stage bij Rietdijk Creatieve Communicatie, zat in een studentenbedrijf via Jong Ondernemen, maakte vrij werk en volgde extra teken- en schilderlessen.

Na het SintLucas ben ik een jaar bij NoPoint gaan werken om me te verdiepen in fotografie en beeldbewerking. Daarna ben ik een aantal jaar naast Jan & Sien werkzaam geweest in de communicatie.

Nog even dit

  • Ik gebruik nog steeds de rekenmachine uit mijn middelbare schooltijd en niet die op mijn iPhone. Er staan nog wat formules aan de binnenkant als spiekbriefje, waaronder het berekenen van de inhoud van een bol. Geen idee meer hoe dat moet.
  • Ben zo iemand die haar zonnebril kwijt kan zijn, terwijl hij op mijn hoofd staat.
  • Bij NoPoint aten we altijd boterhammen met (pinda)kaas en sambal. Ze doen het nu waarschijnlijk nog steeds…
  • Mijn bijnaam bij veel collega’s en klanten is ‘pixel-fucker’, omdat ik van een afstand al zie of er twee punten in een zin staan, het lettertype een punt groter is of een kleur afwijkt.
  • Ik ben allergisch voor boeken met een ezelsoor, kreukel, vouw of ander papierleed.