Op zoek naar een overzichtelijke website zonder poespas, met een logo dat laat zien wie jij bent?

Dan is dit het pakket dat je zoekt. Voor ondernemers die geen zin hebben in webbouwers met hun moeilijke termen. Die liever hun website laten maken, dan zelf hoeven te knutselen. En die na oplevering van de website toch graag zelf de touwtjes in handen hebben.

Met dit pakket ben je verzekerd van een totaal plaatje dat laat zien wie jij bent als ondernemer!

Wat zit er in het pakket?

 • Ontwerp en webdesign van je website.
 • Jouw persoonlijke logo ontwerp.
 • Een WordPress website met 5 tot 8 pagina’s (waaronder een home-, blog- en contactpagina).
 • Koppeling met je social media accounts.
 • Een praktische en persoonlijke handleiding met instructies als:
  – Het plaatsen van een nieuw blogbericht
  – Het aanpassen van paginaonderdelen zoals tekst en beeld
  – Het aanpassen van je menu
  – Het aanmaken van nieuwe pagina’s
  – De gebruikte plugins (extra tools die je website verbeteren).
  – Een stijlsheet van je website met daarin de gebruikte kleuren, lettertypes en afbeeldingen.
 • 1 maand hulp op afstand (via mail & whatsapp)
 • Privé uitleg over je website via Skype (90 minuten)
 • Inclusief een mobiel- en gebruiksvriendelijk WordPress-thema.

Investering: €1.349,-

Geen logo nodig, maar wel een website? €895,-

Klaar voor de start?

Hoe gaan we van start?
Waarom ben jij ondernemer geworden? Wat wil je bereiken en heb je al bereikt? Wat zijn je idealen en je doelen? Maar belangrijker nog: wie ben jij? Ik leer je graag kennen tijdens een offline gesprek aan jouw keukentafel, op een bankje in de zon of aan een tafeltje van een fijne bistro. Is de afstand tussen jou en mij echt te groot? Dan doen we lekker een gesprek via Skype!

Vooraf aan het gesprek ontvang je van mij een uitgebreide vragenlijst, die we gaan gebruiken als leidraad voor het maken van jouw logo en website. Het is een flinke lijst, maar voor het hele traject een fijn document voor ons beide om op terug te grijpen. Tijdens het gesprek bespreken we je wensen en ideeën en komen we misschien samen al tot een basisidee!

En daarna?
Ik ga voor je aan de slag met het logo! Ik maak de eerste schetsen altijd met pen en papier. De eerste ideeën zet ik vaak al snel naar je door, om te kijken of we op de goede weg zitten. Is dit je smaak, je stijl en wat je voor ogen had? Omdat we het eerste gesprek zo persoonlijk met elkaar hebben gehouden, zit ik al gauw met jou op dezelfde lijn. Tussentijds houd ik graag nauw contact met je via de mail en Whatsapp.
We ronden eerst het logo af voordat we verder aan de slag gaan met de website.

Websitetraject

Werkwijze voor de website

 • Je ontvangt een moodboard voor de website en een impressie van het WordPress-thema waar ik mee ga werken.
 • Na akkoord stuur jij al jouw tekst, beeld en eventueel ander materiaal voor de website.
 • Je ontvangt een eerste opzet (2 pagina’s).
 • Na jouw opmerkingen op het ontwerp wordt de volledige website gevuld.
 • Jij verzamelt al jouw opmerkingen en correcties voor de hele website, die ik vervolgens verwerk.
 • Wil je na deze correctieronde toch nog iets veranderen? Geen probleem, de aanpassingen daarna kunnen tegen het uurtarief worden verwerkt.
 • We doen samen een laatste check voordat hij online gaat. Je krijgt een privé-uitleg (via Skype) over de werking van je website.
 • Is er binnen de eerste 30 dagen wat mis met je website? Werkt er een onderdeel niet of zit er ergens een foutje? Ben je iets vergeten over de werking van je website? Dan los ik dat snel en kosteloos voor je op.

Waar kun je het pakket mee uitbreiden?

Advies

Kom je er niet uit welke partij je moet kiezen voor de hosting van je website? Of ben je niet tevreden over je huidige partij en wil je overstappen? Geen idee waar je beginnen moet? We bekijken samen jouw wensen en ik zoek voor jou een passende partij. Dat scheelt je weer een eindeloze zoektocht op het web!

Advies voor hosting & domein van je website.

Investering: €55,- (excl. overstappen & aanvragen)

Koppelen van je weggever

Heb je een e-book geschreven en wil je dat mensen zich abonneren op je nieuwsbrief? Dan moet hier een koppeling voor komen op je website. En jij hebt het vast al druk genoeg om je hier ook nog eens in te gaan verdiepen… Ik verzorg voor jou de koppeling met het e-book & de nieuwsbrief (met MailChimp), zodat je klanten deze gemakkelijk kunnen aanvragen.

Investering: €125,-

Ik kan je natuurlijk ook helpen met de vormgeving van je e-book!

Webteksten schrijven (SEO-proof)

i.s.m. Need2Write

Als je een potentiële klant op je website hebt, wil je dat die daar natuurlijk zo lang mogelijk blijft en zo meer te weten komt over jou en je bedrijf. De tekstschrijvers van Need2Write schrijven aantrekkelijke teksten die de lezers raken. Door een verhaallijn in jouw website op te zetten, blijven bezoekers verder lezen en gaan ze van pagina naar pagina. Onze SEO-specialist zorgt ervoor dat de juiste zoekwoorden in de webteksten terugkomen, zodat je ook nog eens makkelijker gevonden wordt via Google.

Eindresultaat: je ontvangt van de 5 belangrijkste pagina’s jouw SEO-proof webteksten in Word.

Investering: 499,- ex.

SEO zoektermenanalyse

i.s.m. Need2Write

Wil je dat jouw website en blogs nog beter gevonden worden door jouw ideale klant? Laat dan een zoektermenanalyse uitvoeren. De SEO-specialist van Need2Write maakt een lijst van zoekwoorden waar potentiële klanten veel op zoeken, maar die nog niet door je concurrenten gebruikt worden. Wanneer je deze zoektermen in jouw blogs en webteksten verwerkt, schiet je vindbaarheid in Google omhoog.

Eindresultaat: je ontvangt een overzicht van de belangrijke zoektermen voor jouw bedrijf.

Investering: 145,- ex.

Blogredactie

i.s.m. Need2Write

Wil je dat jouw blogs écht goed overkomen op je lezers? Laat dan jouw blogs controleren door professioneel blogger Charlotte Beumer (Rumag, Digimama), zodat jouw tekst nog beter gelezen wordt.

Eindresultaat: je ontvangt jouw gecorrigeerde blog in Word.

Investering: 99,- ex. per blog