Huisstijlpakket

Wil je een professionele uitstraling en een visueel concept dat laat zien wie jij bent? Dit pakket is ideaal voor de startende ondernemer die snel wil starten en de basis op orde wil hebben. Je ontvangt een handboek waarin jouw huisstijl is vastgelegd, zodat er op een later moment andere items gemaakt kunnen worden, zonder dat jouw concept verloren gaat. En geen zorgen, het drukwerk bestel ik ook voor je!

Wat zit er in het pakket?
– Een logo (zie ook het logopakket); 3 voorstellen, 3 correcties, het logo in fullcolor, PMS, zwart-wit en diapositief, JPEG en eps-bestanden.
– Ontwerp voor je visitekaartje, incl. 500 kaartjes.
– Ontwerp voor je briefpapier / factuur.
– Een stempelontwerp incl. 1 stempel óf een stickerontwerp incl. 250 stickers.
– With compliment cards incl. 100 kaartjes.
– Huisstijlhandboek

Investering: €1.349,-

Hoe gaan we van start?
Waarom ben jij ondernemer geworden? Wat wil je bereiken en heb je al bereikt? Wat zijn je idealen en je doelen? Maar belangrijker nog: wie ben jij? Ik leer je graag kennen tijdens een offline gesprek aan jouw keukentafel, op een bankje in de zon of aan een tafeltje van een fijne bistro. Tijdens het gesprek bespreken we uiteraard je wensen en ideeën. Misschien komen we samen al tot een basis idee!

En daarna?
Ik ga voor je aan de slag! Ik maak de eerste schetsen altijd met pen en papier. De eerste ideeën of schetsen zet ik vaak al snel naar je door, om te kijken of we op de goede weg zitten. Is dit je smaak, je stijl en wat je voor ogen had? Omdat we het eerste gesprek zo persoonlijk met elkaar hebben gehouden, zit ik al gauw met jou op dezelfde lijn. Tussentijds houd ik graag nauw contact met je via de mail en Whatsapp.

Het eindresultaat
Na de correcties vanaf jouw kant (die kleur blauw, met dat lettertype, het plaatje iets meer naar links en het balkje wat langer) is hij dan daar: jouw logo! Het voelt goed, je bent trots en kan niet wachten om ermee naar buiten toe te treden. Je hebt een logo dat helemaal bij je past. En vooral bij jou als ondernemer! Yes!

Nu je logo er is, ga ik aan de slag met de andere items. Je ontvangt een voorstel voor je visitekaartje, briefpapier, stempel of sticker en een with compliment card.

Het huisstijlhandboek
Als alles klaar is, omschrijf ik je huisstijl in een handboek. Hierin staan de gebruikte kleuren van je logo en hoe deze worden toegepast. Welke beeldelementen er binnen je huisstijl zijn en deze worden gebruikt. Maar ook de lettertypes die worden gebruikt en de schrijfstijl die jij hanteert voor al je uitingen neem ik in het handboek op. Heb je een specifieke beeldtaal of fotogebruik? Ook dat omschrijf ik voor je. Een fijn en uitgebreid naslagwerk dus!